Stella Zrt.
Stella Zrt.
Információk

Hírek

Hatalmas lendülettel és nagy sikerrel folynak a Stella első féléves kozmetikai képzései

2023.06.08. 12:38
résztvevők egybehangzóan elismerően nyilatkoztak a képzésekről, hatóanyagokról, metodikáról és a Lady Stella termékekről. 
 
 
  
 
Lady Stella LIFTING kozmetikai képzésen a Lady Stella Argiline botox hatású professzionális termékcsaláddal és lifting masszázstechnika elsajátításával ért el a Stella Vezető Kozmetikus Oktatója fantasztikus eredményeket, melynek hatásmechanizmusát, kezelési protokollját és a hozzá tartozó masszázstechnikát sajátíthatták el a megjelent kozmetikusok. Az "Before -After" tanfolyami képek önmagukért beszélnek.
 
  
  
    
  
A Lady Stella Alma Őssejt Terápiára és nyirokmasszázs technikára épülő
második képzés is hasonlóan látványos eredményeket és sikereket hozott.
 
 
 
 
 
A bőrregenerálás és bőrfiatalítás a szalonkezelések középpontjában áll, ezért fontos az újabb technikák megismerése, a hatékonyságnövelő tényezők bevezetése, de nem utolsó szempont a kezelés ár-érték aránya sem! A Stella egy olyan kezelési eljárással ismertette meg a résztvevőket, amit könnyen tudnak hasznosítani a mindennapokban a bőrfiatalítás terén, ráadásul költséghatékony módon. A képeken szereplő eredmény pedig szintén ezen a képzésen is magáért beszél!
 
 
  
 
  
  
 
Látványos és hosszantartó eredmények, kezelési költség racionalizálás, masszázs- és egyéb technikák elsajátítása a hatásfokozás érdekében. A megújult Lady Stella professzionális termékcsaládja helyesen alkalmazva garantáltan minden kozmetikus kedvencévé válik.
Várunk szeretettel további képzéseinken, tanulj, fejlődj, ismerj meg új irányokat és technikákat és a professzionális Lady Stella új vonalát!
Információk tanfolyamainkról: https://stellabeauty.hu/kepzesek